Σάββατο, 30 Μαΐου 2015

(vanishes)

Θα συνεχίζεις να μου λες σε κάθε ευκαιρία πόσο όμορφη δείχνω σήμερα, κι εγώ θα συνεχίζω ακάθεκτη να κλείνω την πόρτα πίσω μου κάθε φορά που φεύγω.
Θα συνεχίζεις να με φιλάς απτόητος, κι εγώ θα συνεχίζω να σημαδεύω την καρδιά σου μέχρι να βαρεθείς και να φύγεις.
Θα συνεχίζεις να θες κι άλλο και δε θα το βάζεις κάτω, κι εγώ θα συνεχίζω να σου εξιστορώ ιστορίες για ανθρώπους που με πόνεσαν και για το πως μου άφησαν ανεπούλωτες πληγές.
Θα συνεχίζεις να συμπεριφέρεσαι έτσι όπως συμπεριφέρεσαι, κι εγώ θα συνεχίζω να δυσκολεύομαι να βάλω τις σκέψεις μου σε προτάσεις και να σου αρθρώνω αυτά που νιώθω.
Θα συνεχίζεις να κάνεις τη ζωή σου με μικρά διαλείμματα που θα με περιέχουν, κι εγώ θα συνεχίζω ανήμπορη στην προσπάθεια μου να σου ζωγραφίσω τα τέρατα που με κρατάνε δέσμιά τους.
Θα συνεχίζεις να με παίρνεις τηλέφωνο πολύ αργά τα βράδια, κι εγώ θα συνεχίζω να σε κοιτάω με μάτια που θα παγώνουν το αίμα σου και θα σε καθιστούν ανίκανο να κατανοείς τη φύση μου.
Θα συνεχίζεις να παρακολουθείς με μανία τις κινήσεις μου, κι εγώ θα συνεχίζω ακατάληπτα να αμφισβητώ την αυθεντικότητα των δικών σου.
Θα συνεχίζεις να προσπαθείς με κάθε τρόπο να με πλησιάσεις, κι εγώ θα συνεχίζω να δαγκώνω τα χέρια σου κάθε φορά που θα αισθάνομαι ότι με περικυκλώνουν.
Θα συνεχίζεις να θες να με βγάλεις από μέσα σου, κι εγώ θα συνεχίζω να δημιουργώ σενάρια για το πόσο μάταια είναι όλα γύρω μου.
Θα συνεχίζεις να έρχεσαι, κι εγώ θα συνεχίζω να φεύγω.
Αυτό έχω μάθει να κάνω, αυτό κάνω από πάντα.
Εξαφανίζομαι.
Μπορεί καταβάθος να σε έχω ανάγκη, αλλά ξέρω πως δε θα σταματήσω να φοβάμαι.
Είμαι ανίκανη να ζήσω.
-β.τ


*όλα είναι ίδια αν δεν τ' αγαπάς
*όλα μένουν ίδια άμα δεν τα πας

Δεν υπάρχουν σχόλια: