Σάββατο, 3 Αυγούστου 2013

03082013

Ανένταχτη από κούνια. Μεγάλωσε χωρίς να της λείπει τίποτα και τώρα της φαίνεται παράξενο που πρέπει να συμβιβαστεί στο λίγο. Όσο κι αν πονάει, δε θα στο δείξει ποτέ. Όσο κι αν αγαπάει, δύσκολα το βγάζει προς τα έξω. Φοβάται το σκοτάδι κι ας το αρνείται στον εαυτό της. Φοβάται ακόμα και τη σκιά της, κι ας το παίζει μαγκάκι και σκληρή. Δε μπορεί να ξεφύγει, κι όλο ξεφεύγει. Χρησιμοποιεί πολύ συχνά τη λέξη «γαμώτο» και γενικά βρίζει ασταμάτητα.

Δεν ερωτεύεται ποτέ. Δεν το ‘χει, λέει, στο αίμα της. Είναι το κορίτσι που θα φτύσει στο ποτό σου αν δε σε συμπαθεί. Που θα σταματήσει να σε ακούει αν δεν την ενδιαφέρουν αυτά που λες. Είναι το κορίτσι που εύκολα προσποιείται πως είναι μια άλλη, μια ξένη, μια κάποια που δεν ξέρει και που δε θα γνωρίσει ποτέ. Είναι το κορίτσι που έχει χάσει το δρόμο του τελευταία. Που γενικά δεν κοιμάται καλά τελευταία. Που δεν τρώει και πολύ καλά τελευταία. Που πνίγεται μέσα στις σκέψεις της τελευταία. Που αρκείται απλά στο να υπάρχει τελευταία. Που κάνει τους δαίμονες της πολύ καλούς της φίλους τελευταία. Δεν ξέρει τι να κάνει και την ενοχλεί λίγο που νιώθει μουδιασμένη τελευταία. Γενικά έχει σταματήσει να προσπαθεί να επιβιώνει τελευταία.

Θέλει να ουρλιάξει και να ακουστεί παντού. Θέλει να σταματήσουν οι εφιάλτες. 
Θέλει πίσω τη ζωντάνια της.

6 σχόλια:

Περσεφόνη είπε...

Σε καταλαβαινω κοριτσι, ειδικα το τελευταιο για καποιο λογο με ταρακουνησε.

Birdy είπε...

Είναι το κορίτσι που άλλο σαν αυτό δεν υπάρχει κι εμένα μου αρέσει αυτό το κορίτσι.
Αγάπησε τη διαφορετικότητά σου και κάν' την προτέρημα.

φτου ξελευθερία είπε...

@Περσεφόνη
σκληρή αλήθεια, δυστυχώς.
@Birdy
όλοι γι' αυτό δεν παλεύουμε; ο καθένας να αγαπήσει τη διαφορετικότητά του. απλά μερικές φορές πνίγεσαι μέσα της.

PsychoticSmile είπε...

Ειναι το κοριτσι που -οπως εγω- δεν ανηκει. Που σκεφτεται λιιιγο περισσοτερο και προβληματιζεται, περιττα, ισως. και αυτο δεν της βγαινει σε καλο. νομιζω οτι εισαι εξυπνη

φτου ξελευθερία είπε...

@psychoticSmile
νομίζω ότι η "εξυπνάδα" είναι κατάρα

PsychoticSmile είπε...

@φτουξελευθερια χαιρομαι που συμφωνεις